Groepsfoto de Velder

Ontmoeten, verbinden, ondernemen.

De Velder

De Velder is een gezellige groep dames en heren die al sinds 2019 bij elkaar komen en elke keer weer uitkijken naar de momenten samen.

Aanmelden Doneer nu!
×
koffieluitje in de zon

De groep

Koffieluitjes de Velder is een gezellige groep met deelnemers uit voornamelijk de wijk Veldhuizen. De groep bestaat uit 30 deelnemers en een aantal vrijwilligers. Projectcoördinator Natasja begeleidt deze groep samen met de Eerst Verantwoordelijke Vrijwilliger Lissy en een aantal andere vrijwilligers. Zij komen elke 1e, 2e en 4e vrijdagochtend van de maand bij elkaar in wijkcentrum de Velder. Hier drinken zij gezellig koffie, doen samen een spelletje of ondernemen een leuke activiteit. Af en toe wordt er een uitje buiten de deur georganiseerd.

Wijkcentrum de Velder
Munnikenhof 17
6715 EC Ede

Lijkt het u leuk om aan te sluiten bij de groep? Of hebt u een familielid waar Stichting Koffieluitjes wel wat voor is? Neem dan contact met ons op. Wij zullen altijd eerst kennis maken met een potentieel Koffieluitje en uitleggen hoe Koffieluitjes werkt.

Neem contact op

vrolijk koffieluitje

Hoe werkt de aanmelding?

Wilt u een nieuwe deelnemer aanmelden? Druk dan op onderstaande knop. Nadat een mogelijke nieuwe deelnemer bij ons is aangemeld, maken we een afspraak om kennis te maken. Tijdens deze afspraak maken we kennis en leggen we uit wat Koffieluitjes is en wat we doen. Zo kunnen we samen beslissen of Koffieluitjes iets is wat bij degene past. Wij nodigen de oudere uit om een keer koffie te drinken met de groep, om daarna te bespreken of het is bevallen. Zo ja, dan verwelkomen we officieel een nieuw Koffieluitje.

Aanmelden