Banner landingspagina vrijwilliger

Ontmoeten, verbinden, ondernemen.

Vrijwilliger worden bij Koffieluitjes

Wil jij je ook inzetten voor eenzame ouderen in Ede? Dat kan! Wordt vrijwilliger.

Vrijwilliger worden
×
Vrijwilliger worden landingspagina

Wie zijn wij?

Koffieluitjes is een organisatie die zich inzet voor het welzijn van ouderen in de gemeente Ede. Wij organiseren regelmatig gezellige koffiebijeenkomsten en diverse activiteiten om ouderen uit hun isolement te halen en hun sociale netwerk te vergroten. Door het aanbieden van een veilige en vriendschappelijke omgeving stimuleren wij de interactie tussen de deelnemers, waardoor nieuwe vriendschappen en verbindingen ontstaan.

Over ons

rol vrijwilliger

Jouw rol als vrijwilliger

Als vrijwilliger bij Koffieluitjes ben je het hart van onze organisatie. Je helpt bij het organiseren en uitvoeren van activiteiten, begeleidt de deelnemers tijdens de koffiebijeenkomsten, en zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Jouw inzet maakt direct een verschil in het leven van vele ouderen door hen te voorzien van gezelschap, een luisterend oor en een gevoel van gemeenschap.

Een vrijwilliger ben je op een vaste groep van de stichting. Je bent op alle drie de bijeenkomsten in de maand aanwezig. Dat betekent dat je er ook bij bent als we buiten de deur op stap gaan tijdens een bijeenkomst. Uiteraard kan dit in overleg ook anders. Eén keer in het kwartaal hebben we een overleg met de vrijwilligers van de groep waar je ook voor wordt uitgenodigd.

Ik wil vrijwilliger worden!

Groepsfoto vrijwilliger worden

Waarom vrijwilliger worden?

Vrijwilliger worden bij Koffieluitjes bied je de kans om een positieve impact te maken op het leven van ouderen in jouw gemeenschap. Het geeft je de voldoening om bij te dragen aan het verminderen van eenzaamheid onder ouderen. Daarnaast is het een geweldige manier om nieuwe mensen te leren kennen, je persoonlijke en sociale vaardigheden te ontwikkelen en deel uit te maken van een toegewijd en vriendelijk team.

Als vrijwilliger van Koffieluitjes ben je echt onderdeel van de Koffieluitjes familie. Daarnaast is er een mogelijkheid om deel te nemen aan de jaarlijkse EHBO-cursus, toegespitst op vrijwilligers bij de stichting. Als vrijwilliger binnen de gemeente Ede kun je je ook aanmelden voor verschillende trainingen en cursussen die worden georganiseerd via Malkander.

Contact

Wie zoeken wij - vrijwilliger pagina

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers die zich willen inzetten voor het welzijn van ouderen. Vrijwilligers die affiniteit hebben met de doelgroep ouderen. Of je nu ervaring hebt met vrijwilligerswerk of niet, het belangrijkste is dat je een open hart hebt en graag een verschil wilt maken in het leven van anderen. Wij moedigen iedereen aan die zich kan vinden in onze missie, om zich aan te melden.

Contact

Sluit je bij ons aan!

Ben je geïnspireerd om als vrijwilliger bij Koffieluitjes aan de slag te gaan? Wij verwelkomen je graag in ons team! Samen kunnen we ervoor zorgen dat ouderen zich minder eenzaam voelen en deel blijven uitmaken van onze samenleving. Neem vandaag nog de stap om een verschil te maken en sluit je bij ons aan! 

Neem contact op! Laat ons weten wie je bent, waarom je geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk bij Koffieluitjes en hoe je graag wilt bijdragen aan onze missie.

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Wij beantwoorden deze graag!

Contact