Groepsfoto beatrixpark

Ontmoeten, verbinden, ondernemen.

Beatrixpark

In de Beatrixpark groep zitten onze oudste deelnemers.

Aanmelden Doneer nu!
×
kerstmuts

De groep

Koffieluitjes Beatrix is een leuke groep deelnemers uit de wijk Beatrixpark en omliggende buurten. De groep bestaat uit 20 deelnemers. Projectcoördinator Nicole begeleidt deze groep samen met Eerst Verantwoordelijke Vrijwilliger Bea en een aantal andere vrijwilligers. Zij komen elke 1e, 2e en 3e woensdagochtend van de maand bij elkaar in buurtcentrum de Kolk voor een gezellig kopje koffie, om samen een spelletje te doen of om een leuke activiteit te ondernemen.

Buurtcenturm de Kolk
Schaapsweg 7A
6713 BA Ede

Heeft u een familielid die het leuk lijkt of lijkt het u zelf leuk om aan te sluiten bij de groep? Neem dan contact met ons op. Wij zullen een afspraak maken om kennis te maken en om uit te leggen hoe Koffieluitjes werkt.

Neem contact op

taartje eten

Hoe werkt de aanmelding?

Wilt u een nieuwe deelnemer aanmelden? Druk dan op onderstaande knop.

Nadat een mogelijke nieuwe deelnemer bij ons is aangemeld, maken we een afspraak om kennis te maken. Tijdens deze afspraak maken we kennis en leggen we uit wat Koffieluitjes is en wat we doen. Zo kunnen we samen beslissen of Koffieluitjes iets is wat bij degene past. Wij nodigen de oudere uit om een keer koffie te drinken met de groep, om daarna te bespreken of het is bevallen. Zo ja, dan verwelkomen we officieel een nieuw Koffieluitje.

Aanmelden