Ontmoeten, verbinden, ondernemen.

Rietkampen

In april 2022 is Koffieluitjes Rietkampen gestart. Deze groep ontmoet elkaar in het sportcafé Dick’s Inn. Laan der Verenigde Naties 86, 6716 JE Ede.

Rietkampen
Deelnemers uit de Rietkampen

De groep van Rietkampen

Stichting Koffieluitjes groeit hard. Wij zijn begin 2022 begonnen met het opzetten van een nieuwe groep in de wijk Rietkampen. Dit doen wij met behulp van verkregen subsidie van het Oranje Fonds. Deze nieuwe groep wordt begeleid door projectcoördinator Nicole en zij komen elke 1e, 2e en 3e donderdagochtend samen. Wilt u uzelf of iemand anders voor deze groep opgeven? Dat kan. Neem dan contact met ons op, dan zullen wij een afspraak inplannen om kennis te maken.

Neem contact op
Deelnemers uit de Rietkampen
Meld je aan

Hoe werkt de aanmelding?

Nadat een mogelijke nieuwe deelnemer bij ons is aangemeld, maken we een afspraak om kennis te maken. Tijdens deze afspraak maken we kennis en leggen we uit wat Koffieluitjes is en wat we doen. Zo kunnen we samen beslissen of Koffieluitjes iets is wat bij degene past. Wij nodigen de persoon uit om een keer koffie te drinken met de groep, om daarna te bespreken of het is bevallen. Zo ja, dan verwelkomen we officieel een nieuw Koffieluitje.

Aanmelden
Help de ouderen van Ede
Stichting Koffieluitjes

Help mee

Wil jij je ook inzetten voor eenzame ouderen in Ede? Dit kan op verschillende manieren. Je kunt vrijwilliger worden of je kunt ons financieel steunen. Ook als bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden om Stichting Koffieluitjes te helpen.

Neem contact op

“De vrijwilligers bij Koffieluitjes zijn geweldig. Hun enthousiasme en inzet maken elke bijeenkomst speciaal.”

Familie Jacobsen

Kom helpen

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.