groepsfoto Indische buurt groep

Ontmoeten, verbinden, ondernemen.

Indische Buurt

De wijk waar het allemaal begon: de eerst Koffieluitjes groep

Aanmelden Doneer nu!
×
taart passiflora

De groep

Koffieluitjes Indische Buurt is een gezellige groep met deelnemers uit de Indische buurt en de straten daar omheen. Projectcoördinator Natasja begeleidt samen met Eerst Verantwoordelijke Vrijwilliger Henny en een aantal andere vrijwilligers de groep. Zij komen elke 1e, 2e en 4e woensdagmiddag samen in buurthuis de Kolk. Hier drinken zij gezellig koffie, doen samen een spelletje of ondernemen een leuke activiteit.

Buurtcentrum de Kolk
Schaapsweg 7a
6713 BA Ede

Lijkt het u leuk om aan te sluiten bij de groep? Of hebt u een familielid waar Stichting Koffieluitjes wel wat voor is? Neem dan contact met ons op. Wij zullen altijd eerst kennis maken met een nieuw potentieel Koffieluitje en uitleggen hoe Koffieluitjes werkt.

Neem contact op 

Koffie drinken

Hoe werkt de aanmelding?

Wilt u een nieuwe deelnemer aanmelden? Druk dan op onderstaande knop.

Nadat een mogelijke nieuwe deelnemer bij ons is aangemeld, maken we een afspraak om kennis te maken. Tijdens deze afspraak maken we kennis en leggen we uit wat Koffieluitjes is en wat we doen. Zo kunnen we samen beslissen of Koffieluitjes iets is wat bij degene past. Wij nodigen de persoon uit om een keer koffie te drinken met de groep, om daarna te bespreken of het is bevallen. Zo ja, dan verwelkomen we officieel een nieuw Koffieluitje.

Aanmelden