Foto in een huifkar

Ontmoeten, verbinden, ondernemen.

Help mee

Wil jij je ook inzetten voor eenzame ouderen in Ede? Dit kan op verschillende manieren. Je kunt vrijwilliger worden of je kunt ons financieel steunen. Ook als bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden om Stichting Koffieluitjes te helpen.

Doneren Vrijwilliger worden
×
op reis

Word chauffeur

Met onze koffieluitjes maken we regelmatig een uitstapje buiten de deur. Niet alle deelnemers op onze groepen hebben eigen vervoer, daarom krijgen wij hulp van een aantal vrijwillige chauffeurs. Deze chauffeurs halen een aantal Koffieluitjes thuis op, gaan mee met ons uitstapje en brengen vervolgens deze koffieluitjes weer veilig thuis.

spelletjes

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger begeleid je de groep tijdens de activiteiten. Je schenkt koffie tijdens onze koffie ochtenden, je gaat mee als we op stap gaan buiten de deur en je haalt koffieluitjes die niet mobiel genoeg zijn om naar de groep te komen thuis op. Als vrijwilliger zorg je ervoor dat elk Koffieluitje zich welkom voelt en actief onderdeel is van de groep.

Kletsen aan tafel

Doneer

Donaties zijn altijd welkom. Hiermee bekostigen we onze activiteiten en koffie-ochtenden. Ook als bedrijf kun je geld doneren, of een activiteit sponseren. Als bedrijf kun je een activiteit op onze jaarplanning uitkiezen om te sponseren. In dit geval vragen we het bedrijf altijd om gezellig met ons mee te gaan, zodat ze zien wat voor een moois wij doen.

Hangen aan een touw

Word vrijwilliger

Vind je het fijn om iets te betekenen voor eenzame ouderen in Ede? Vind je het leuk om een kopje koffie te drinken met ouderen en om ondersteuning te bieden bij de activiteiten en uitjes die wij ondernemen? Word dan vrijwilliger bij Stichting Koffieluitjes!
In een hecht team bezorg je onze ouderen, en jezelf, een leuke dag. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen, wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Wist je dat sinds 1 januari 2018 iedere inwoner van de gemeente Ede die vrijwilligerswerk doet automatisch verzekerd is via de gemeente?

Ik meld mij aan als vrijwilliger

Natasja toespraak

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen draait erom dat je als bedrijf verantwoordelijkheid draagt voor de maatschappij. Wil je als bedrijf iets betekenen voor eenzame ouderen in Ede? Zet jouw ondernemershart in voor Stichting Koffieluitjes. Ons helpen kan op verschillende manieren.
– Donaties (financieel of middelen)
– Het (structureel) sponseren van een activiteit die onze Koffieluitjes ondernemen. We nodigen je in dit geval uit om mee te doen met deze activiteit.
– Inzet van mensen of expertise

Stichting Koffieluitjes Ede is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat de stichting over ontvangen donaties geen belasting hoeft te betalen. Zo gaat 100% van onze verkregen donaties naar onze Koffieluitjes.
Om aangewezen te worden als ANBI moet je bijdrage aan het algemeen nut. Daarnaast mag er geen sprake zijn van een winstoogmerk. De Stichting moet financiële gegevens, het beleidsplan en activiteiten openbaar maken.
Ook als schenker zijn er voordelen aan het doneren aan een instelling met een ANBI-status. Donateurs kunnen hun giften, onder bepaalde voorwaarden, aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We onderzoeken graag samen welke vorm van steun het beste bij jouw bedrijf past.

Neem contact met ons op

Selfie door een Koffieluitje

Doneren

Stichting Koffieluitjes is afhankelijk van subsidies en giften. Met uw gift kunnen wij de activiteiten van Koffieluitjes continueren en verder uitbreiden naar andere wijken binnen de gemeente Ede.

Een donatie kunt u overmaken op rekeningnummer NL20 RABO 0348 759 703 t.n.v. Stichting Koffieluitjes Ede.

Voor structurele ondersteuning kunt u kiezen voor een periodieke schenking. Ook nemen steeds meer mensen een goed doel op in hun testament. We geven u graag vrijblijvend advies over schenken en nalaten aan Koffieluitjes. U kunt hiervoor contact opnemen via het contactformulier.