085

Ontmoeten, verbinden, ondernemen.

Centrum

In het hartje van Ede ontmoet de Centrum groep elkaar voor leuke activiteiten

Aanmelden Doneer nu!
×
groepsfoto

De groep

Koffieluitjes Centrum is een gezellige groep met deelnemers uit elk deel van Ede Centrum. De groep bestaat uit 20 deelnemers en is opgezet met behulp van verkregen subsidie van ZonMW. Projectcoördinator Lorraine begeleidt samen Eerst Verantwoordelijke Vrijwilliger Irma-Joyce en een aantal andere vrijwilligers deze groep. Zij komen elke 2e, 3e en 4e vrijdagochtend van de maand bij elkaar in Cultura. Hier maken wij gebruik van een van de lokalen, waar we gezellig koffiedrinken, samen een spelletje doen of buiten de deur op stap gaan.

Cultura Ede
Molenstraat 45
6711 AW Ede

Lijkt het u leuk om aan te sluiten bij de groep? Of hebt u een familielid waar Stichting Koffieluitjes wel wat voor is? Neem dan contact met ons op. Wij zullen altijd eerst kennis maken met een nieuw potentieel Koffieluitje en uitleggen hoe Koffieluitjes werkt.

Neem contact op

bingo spelen

Hoe werkt de aanmelding?

Wilt u een nieuwe deelnemer aanmelden? Druk dan op onderstaande knop.

Nadat een mogelijke nieuwe deelnemer bij ons is aangemeld, maken we een afspraak om kennis te maken. Tijdens deze afspraak maken we kennis en leggen we uit wat Koffieluitjes is en wat we doen. Zo kunnen we samen beslissen of Koffieluitjes iets is wat bij degene past. Wij nodigen de persoon uit om een keer koffie te drinken met de groep, om daarna te bespreken of het is bevallen. Zo ja, dan verwelkomen we officieel een nieuw Koffieluitje.

Aanmelden