Tijdelijke foto 4 kazerneterrein

Ontmoeten, verbinden, ondernemen.

Kazerneterrein

Een groep in de nieuwste wijk van Ede!

Aanmelden Doneer nu!
×
Tijdelijke kazerneterrein foto

De groep van het Kazerneterrein

Koffieluitjes Kazerneterrein is een gloednieuwe groep, die wordt opgestart voor de buurten van Ede Oost. Deze lopen van de Arnhemseweg tot aan het ENKAterrein. De groep komt elke 1e, 2e en 3e dinsdagochtend samen in het restaurant van de Belvédère. Hier wordt gezellig koffiegedronken, een spelletje gedaan of een andere activiteit ondernomen.

Serviceflat Belvédère
Dennenlaan 100
6711 RB Ede

Lijkt het u leuk om aan te sluiten bij de groep? Of ben je een professional die graag een client door wil verwijzen naar ons? Neem dan contact met ons op. Wij zullen altijd eerst kennismaken met een nieuw potentieel Koffieluitje en uitleggen hoe Koffieluitjes werkt.

Neem contact op

Tijdelijke afbeelding 3 - kazerneterrein

Hoe werkt een aanmelding?

Wilt u een nieuwe deelnemer aanmelden? Druk dan op onderstaande knop.

Nadat een mogelijke nieuwe deelnemer bij ons is aangemeld, maken we een afspraak om kennis te maken. Tijdens deze afspraak maken we kennis en leggen we uit wat Koffieluitjes is en wat we doen. Zo kunnen we samen beslissen of Koffieluitjes iets is wat bij degene past. Wij nodigen de persoon uit om een keer koffie te drinken met de groep, om daarna te bespreken of het is bevallen. Zo ja, dan verwelkomen we officieel een nieuw Koffieluitje.

Aanmelden